خرمای صادراتی سایر به کشورهای زیادی در سراسر جهان صادر می شود.
خرمای سایر که یکی از خرماهای پرصادرات و پرفروش می باشد در استان خوزستان به ثمر می رسد.
خرمای سایر را خرمای استعمران نیز می نامند.
خرمای سایر تقریبا بیش از یک سوم کل صادرات خرمای ایران را به خود اختصاص می دهد.
صادرات خرمای سایر
همانطور که در بالاتر هم اشاره شد، خرمای سایر از ارقام خرماهای صادراتی کشور می باشد.
خرمای سایر عمر مفید بالایی دارد و در درمای معمولی حدودا به مدت یک و نیم سال سالم می ماند.
همین ماندگاری بالای خرما سایر صادراتی خوزستان سبب شده که برای حمل و نقل این محصول نیازی به کانتینرهای یخچال دار نباشد.
بنابر آنچه گفته شد، حمل و نقل خرمای استعمران مرغوب، کم هزینه می باشد.
همچنین شرایط نگهداری آسان این محصول سبب شده که بسیاری از تجار، خرما استعمران درجه ۱ را برای صادارت انتخاب نمایند.
بخاطر داشتن همین ویژگی های خرما استعمران، صادرات این محصول سود خوبی نیز برای صادر کننده هایش دارد.
متاسفانه خرما سایر مرغوب در ایران توسط مردم خیلی شناخته شده نمی باشد اما در کشورهای دیگر بسیار محبوب می باشد.
خرید و فروش انواع خرمای صادراتی سایر
خرمای صادراتی سایر، پرفروش و محبوب می باشد.
عرضه خرمای سایر صادراتی خوزستان را شرکت های صادراتی بسیاری با نام های تجاری مختلفی انجام می دهند.
مجموعه ما نیز خرید و فروش انواع خرمای صادراتی سایر را با قیمت روز انجام می دهد.
در واقع مجموعه ما بهترین نخلستان های استان خوزستان را پیش خرید کرده و پس از سورتینگ محصول درجه یک از درجه دو، آن ها را برای بسته بندی آماده می کند.
بسته بندی خرما سایر صادراتی امری مهم در خرید و فروش می باشد.
بنابراین اگر فروش انواع خرمای استعمران صادراتی ایران را انجام می دهید حتما براساس سلیقه مشتری و طبق متدهای روز بسته بندی را انجام دهید.
قیمت خرمای سایر
قیمت خرمای سایر ممکن است طبق نواسانات قیمت ها، دچار تغییر شود.
بنابراین بهتر است قبل از انجام خرید و فروش محصول قیمت روز را از سایت های معتبر مشاهده کنیم تا کلاه سرمان نرود.
تمام سعی مجموعه ما بر این است که خرمای صادراتی سایر درجه یک را با قیمت روز بازار خرما سایر خوزستان به دست مشتریان برساند.
قیمت خرما سایر براساس فاکتورهای زیر تعیین می شود:
- منطقه ای که خرما سایر از آنجا برداشت شده
- نوع بسته بندی ( فله ای یا کارتنی یا سطلی )
- خرمای سایر بی هسته یا خرمای سایر با هسته
- درجه یک یا درجه دو بودن محصول
- میزان خرمای تولید شده در فصل جدید با توجه به قیمت و میزان صادرات سال قبل